Ervaringen
Start Bijzonder kamperen Activiteiten Groepen Teambuilding Ervaringen Meer informatie

Ervaringen van de gasten (Gastenboek)

Deel hier je ervaringen op CampSpirit met anderen.

Stuur ze, eventueel met foto's, aan: info@campspirit.nl


Duurt even om te openen: 15MB


CampSpirit is een magisch eiland

 

 

CampSpirit is een magisch eiland. Een plek om te onspannen en tot jezelf te komen.

De harmonieuze en vredige sfeer op het eiland met de prachtige natuur en rijk vogelleven stralen een sfeer uit van een plek, ver weg van het haastige, vaak dolgedraaide leven.

Even tijd nemen om tot jezelf te komen is zo belangrijk!

 

Verder zijn er allerlei mogelijkheden zowel op het gebied van ontspannen en ontdekken wat je in het leven wilt (zoals Yoga) tot allerlei vormen van creativiteit, die je vaak ongekende of nieuwe mogelijkheden kunnen laten ontdekken. Het leven is zoveel rijker en heeft zoveel meer mogelijkheden als we vaak denken.

 

Het eiland trekt, zoals ik zelf ontdekte, ook heel fijne mensen aan, waarmee het gemakkelijk is om tot een echt contact en tot gesprekken te komen, die ergens overgaan, i.p.v. zinloos gebabbel. Elk werkelijk contact geeft je de mogelijkheid meer over jezelf te ontdekken en je eigen wijsheid met de ander te delen. Dit kan vaak heel stimulerend zijn.

 

 

Ook de sfeer in de gemeenschappelijk tipi is heel magisch ís avonds met een vuurtje en wat kaarsen. Je waant je even terug in de tijd toen mensen gewoon nog tijd hadden om te zijn en te genieten van alle eenvoudige dingen om je heen (niet constant onderbroken door reclame).

De twee meisjes rechts gaven in de tipi een erg leuke voorstelling.

Onthaasten is het thema voor deze tijd en het magische eiland CampSpirit is daar bij uitstek geschikt voor.

 

Om je het zo comfortabel en aangenaam mogelijk te maken zijn alle tipis, yurts en Sahara tenten van alle comfort voorzien. Heerlijke bedden met dekbedden, alles om iets te drinken te maken of zelf te koken, kaarsen, zaklampen, enz. Kortom er is met zoveel liefde aan alle details gedacht, dat alleen dat al hartverwarmend is.

 

Kortom ik heb het weekend op CamSpirit met volle teugen genoten en mijn accuís weer helemaal opgeladen met frisse energie.

Deva Deep

 


Start Bijzonder kamperen Activiteiten Groepen Teambuilding Ervaringen Meer informatie